2012. november 18., vasárnap

Padthai WokBar

Októberben vettük fel az új lemez anyagát, melyet most november 30.-án fogunk bemutatni a FONÓ-ban. Mint az előző lemezünket, így a mostanit is Dióssy Ákosnál vettük fel a Deák téren. A stúdiózás úgy néz ki, hogy reggel 9-10 fele oda megyünk és estig ott vagyunk és ez tart egy hétig. Az elején ki-ki ugrálunk a sarki közértbe, hogy vegyünk enni-inni, de pár nap után a pizzás táska, kifli és egyéb pékáruk kezdtek unalmassá válni. Ekkor indultunk felfedezőútra, hogy a közelben hol lehetne enni valami laktatót, és finomat. Nem sokáig kellett keresgélni, mert 2 percre a stúdiótól rátaláltunk a nemrég nyílt Padthai Wokbar -ra. Az ember majdnem elmegy mellette, mert szolid, letisztult, nem hivalkodó a homlokzata, míg mellette a "kínai" nagy feliratokkal (és olcsóbb árakkal) talán több embert bevonz. Azt ugye nem kell mondanom, hogy minőségi verseny nincs a kettő között.
Belül minden letisztult, tágas terek, falakon vicces rajzolt figurák. No, de jöjjön az étel:
Rengeteg tészta alap közül lehet választani, és erre külön kérésre mindenféle feltét. Csirke, marha, kacsa, fafüle gomba, zöldség mix, szószok, és egyéb extrák, mint a pörkölt mogyoró, ami az én kedvencem. Így összekombinálva 1400-2000ft körül ehet az ember. Nem a legolcsóbb, de az íze hibátlan, meg kell fizetni a dizájnt, az étterem frekventált elhelyezkedését.
Ízre hibát nem lehet találni, pedig én nagyon kritikus vagyok. Borzalmasan nagy adag, pedig elsőre nem is látszik, de mikor az ember megfogja kézbe a tányért, akkor érzi a súlyán. No, nem a tányér súlyán. Nem spórolnak ki belőle semmit. Az ízek nagyon eltalálva, harmóniában vannak. Plusz pont, hogy minden az ember szeme előtt készül, ami külön élményt nyújthat, ha a közeli asztaloknál foglalunk helyet. A személyzet nagyon kedves és készséges, csak jót tudunk mondani. Még biztos fogunk itt többször enni, és mindenkinek ajánljuk, ha tehetitek próbáljátok ki!


Ár/érték: 4,5/5
Íz: 5/5
Külalak: 5/5

Teszt időpontja 2012 október 28. Budapest, Október 6. u. 4.

Dani

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése