2012. november 15., csütörtök

Marché féle mákos guba

Mivel elég sokat és hosszan utazunk, ezért tán nem meglepő, hogy meg meg állunk útmentén benzinkútnál, étteremben, vagy így egyszerre a kettőben. A nyugati határvidékhez közeledve szaporodnak a Marché kutak, ahol ugye nem a hazai pénztárcához vannak szabva az árak. A kedvencem a körülbelül 1000ft-os kilós kenyér. (!)
Ugye, itt minden nagyon gusztusosan és mutatósan van elkészítve, hogy ha már drága, legalább jól nézzen ki. Eddig úgy gondoltam, hogy ízre, minőségre is olyan, hisz prémium kategória, nem csak úgy ám...
Mákos guba lett belőle, szép nagy adag, vanília öntetet annyit pakol az ember, amennyit nem sajnál, még repetázhat is az élelmesebbje.
Meg kell mondjam, meg se közelítette az elvárásaimat. Ízetlen, nagy darab, sok mákkal, de kevés cukorral. (pedig elvégre ez egy édesség) A kifli, vagy valamiféle tészta, amiből készült az jó nagy darabokban volt összeállva és ennek a semleges, semmilyen íze dominált az egész mákos gubában. Még a vanília öntet sem segített a dolgon, ami szintén eléggé fel volt vizezve. Nagy csalódás volt.



Ár/érték arány: 2/5
Íz: 2,5/5
Külalak: 5/5


Teszt időpontja: 2012 október valahol Dunántúlon 

Dani

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése